„Jane, Mama Virgină”, disponibil pe VOYO. Urmărește primul sezon al serialului premiat cu Globul de Aur

Jane, Mama Virgină , disponibil pe VOYO. Urmărește primul sezon al serialului premiat cu Globul de Aur
Data publicarii: 22 Iunie 2023
Data actualizare: 22 Iunie 2023
VOYO vine cu noi surprize pentru abonați! De azi, 22 iunie, ai primul sezon al serialului-fenomen „Jane, Mama Virgină”. 

Producția de succes are cinci sezoane, iar în anul 2015 a fost premiată cu un Glob de Aur la categora „Cel mai bun serial”. 

Serialul îi are ca protagoniști pe Gina Rodriguez și Justin Baldoni, iar povestea te va ține cu sufletul la gură, dar te va face și să râzi cu lacrimi. 

Jurământul lui Jane de a-și păstra virginitatea până la căsătorie devine o problemă atunci când un medic o inseminează artificial din greșeală, în timpul unui consult. Tatăl biologic se dovedește a fi Rafael Solano, un bărbat căsătorit, fost playboy și noul proprietar al hotelului unde lucrează Jane. Mai mult, acesta este și bărbatul de care era îndrăgostită Jane când era adolescentă. Petra, soţia infidelă a lui Rafael, afla că Jane aşteaptă un copil cu acesta şi decide să-i facă viața un calvar. 

În viața reală, actrița care o interpretează pe Jane este o mămică fericită. Gina este căsătorită cu actorul Joe LoCicero, iar în martie 2023 a adus pe lume un băiețel. Momentan, actrița se dedică în totalitate familiei și a pus cariera pe locul doi. Serialul fenomen „Jane, Mama Virgină” i-a adus actriței și un Glob de Aur la categoria „cea mai bună actriță dintr-un serial”.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră automat în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

VOYO – Let’s VOYO!


Modifică setările cookies