Vara asta, VOYO te suie în mașină! Abonează-te și câștigă un autoturism!

Vara asta, VOYO te suie în mașină! Abonează-te și câștigă un autoturism!
Data publicarii: 09 Iunie 2023
Data actualizare: 18 Septembrie 2023
Vara vine cu o super veste pentru toți abonații VOYO și pentru cei care urmează să-și activeze un abonament nou: fiecare lună de abonament înseamnă o șansă în plus pentru a câștiga o mașină. Începutul verii aduce pe platforma online seriale și filme noi. 

CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI ESTE DINCEA LUMINIȚA DELIA

Un nou film va fi disponibil în fiecare zi a lunii iunie, pe VOYO. Printre titluri se numără Minciuna are picioare scurte, Rebela de la radio, Dorințe de adolescent și Mama mea sunt eu. În plus, cunoscutele seriale Jane, mama virgină și Blood & Treasure, precum și sezoanele 3 și 4 din Ray Donovan vor fi disponibile exclusiv.

Cele mai tari competiții sportive din lume sunt pe VOYO - fanii UFC vor putea urmări LIVE galele din 11, 18 și 24 iunie. În fiecare săptămână, în show-ul Survivor – dincolo de insulă, abonații pot descoperi cum revin la coditian cei care au reușit să trăiască în cel mai puternic și mai dur format de televiziune. În plus, actorii serialului CLANUL continuă incursiunea în culisele producției urmărite de milioane de români și dezvăluie o mulțime de lucruri în show-ul digital CLANUL – Povești nespuse.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023, au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră automat în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

VOYO – Let’s VOYO!


Modifică setările cookies