Trei telenovele pentru o seara plină de pasiune și suspans

Trei telenovele pentru o seara plină de pasiune și suspans
Data publicarii: 17 August 2023
Data actualizare: 17 August 2023
„Drumul către tine”, „Pe Aripi de Vis” și „Mereu în gândul meu” sunt trei telenovele de succes, disponibile acum pe VOYO! Abonează-te și bucură-te de momentele pline de pasiune și suspans din producțiile care au cucerit o lume întreagă!

VOYO a pregătit pentru tine trei telenovele despre poveștile dramatice de familie, iubire, prietenie, dar și cu mult mister. Abonează-te aici și bucură-te de o experiență de neuitat! 

„Drmul către tine” (2022)

Un șofer de camion, pe numele de Guillermo, descoperă că are o fiică care a fost dată spre adopție. Când află că fiica adoptivă a Danielei, Isabella, este copilul lui biologic, viețile lor se îmbină pentru totdeauna.

„Pe aripi de Vis” (2021)

O tânără sufletistă, pe numele de Suhani, visează să fie doctor, iar Ranveer, un bărbat puternic și îndrăzneț apare în calea sa, dobândind o obsesie pentru fată . Destinul îi aduce împreună, dar un secret întunecat planează asupra lor. Îi va menține, oare, uniți sau le va rupe legătura pentru totdeauna?

„Mereu în gândul meu” (2023)

Împotriva dorinței mamei sale, Emilia își urmărește visul de a deveni cântăreață. Când își întâlnește idolul Ángel, cei doi își găsesc vocile, se îndrăgostesc și se confruntă cu argumentele pro și contra faimei.
 

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.


Modifică setările cookies