Primul sezon Blood & Treasure, disponibil pe VOYO | Urmărește aventura episod cu episod!

Primul sezon Blood Treasure, disponibil pe VOYO | Urmărește aventura episod cu episod!
Data publicarii: 10 August 2023
Data actualizare: 10 August 2023
Blood & Treasure (Vânătorii de comori) e aici! Serialul american de acțiune și aventură creat de Matthew Federman și Stephen Scaia este disponibil pe VOYO. Urmărește primul sezon!

Blood & Treasure a avut premiera pe 21 mai 2019, în SUA. Serialul, care îi are în rolurile principale pe Matt Barr și Sofia Pernas, urmărește evoluția unui cuplu mai puțin obișnuit: un expert strălucit în antichități și un hoț de artă viclean fac echipă pentru a prinde un terorist nemilos care își finanțează atacurile prin comori furate. 

Cei doi sunt dispuși să facă orice pentru a pune mâna pe terorist (Oded Fehr), însă se trezesc în mijlocul unei bătălii vechi de 2.000 de ani pentru leagănul civilizației. Urmărește Blood & Treasure pe VOYO!

Din distribuție mai fac parte James Callis, Michael James Shaw, Mark Gagliardi și Katia Winter.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un autoturism SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.


Modifică setările cookies