Lecții de viață, sezon nou, de luni până vineri pe VOYO. Urmărește episoade noi toată vara!

Lecții de viață, sezon nou, de luni până vineri pe VOYO. Urmărește episoade noi toată vara!
Data publicarii: 26 Iunie 2023
Data actualizare: 26 Iunie 2023
În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, pe VOYO poți să urmărești cele mai noi episoade ale serialului tău favorit. „Lecții de viață!” îți aduce și în vara 2023 povești nemaipomenite, pline de suspans și adrenalină. Și nu uita că vara aceasta, VOYO te suie în mașină.

Lecții de viață este serialul care a cucerit o țară întreagă datorită poveștilor interesante, pline de suspans și adrenalină inspirate din viața de zi cu zi. De luni până vineri, de la ora 14:00, abonații VOYO au acces la noi episoade ale serialului lor preferat din acest sezon!

Atunci când crezi că ai trăit tot ce se putea trăi, că ai simțit tot ce se putea simți, viața este gata să îți dea o nouă lecție! 

ABONEAZĂ-TE ACUM și fii gata să primești importante lecții de viață!

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!


Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un autoturism SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.


Modifică setările cookies