Hai pe VOYO! Ai patru filme de acțiune cu Bruce Willis pe care trebuie să le vezi

Hai pe VOYO! Ai patru filme de acțiune cu Bruce Willis pe care trebuie să le vezi
Data publicarii: 28 Iunie 2023
Data actualizare: 28 Iunie 2023
Anul trecut, la sfârștul lunii martie, familia lui Bruce Willis le-a dat o veste teribilă fanilor. Eroul filmelor de acțiune și-a anunțat retragerea după ce a fost diagnosticat cu o boală a creierului numită afazie. 

Ulterior familia a revenit cu informații despre starea de sănătate a actorului. Soția sa, Emma, a dezvăluit că actorul de 67 de ani a fost înștiințat de medicii săi că suferă de demență fronto-temporală. Deși nu este o boală în sine, acest tip de demență afectează lobii frontali și temporali ai creierului. Printre simptomele cele mai frecvente se numără anxietatea, depresia, dificultățile de comunicare și tulburările de comportament.

Retras din actorie, Bruce Willis a lăsat moștenire filme care au făcut istorie la Hollywood. Dacă ești fan Bruce Willis sau al filmelor de acțiune, ți-am făcut o listă cu patru producții pe care e musai să le vezi. Cele patru filme sunt disponibile pe VOYO!

Ultima Noapte (Survive the Night)



Un doctor și familia lui sunt ținuți ostatici in propria casa de către un grup de infractori, atunci când un jaf se termina prost si au nevoie imediat de asistență medicală. Bruce Willis îl interpretează pe Frank Clark, tatăl lui Rich (rol interpretat de Chad Michael Murray), medicul luat ostatic. Din distribuție mai fac parte Lydia Hull, Tyler Jon Olson și Shea Bukner.

Greu de Oprit (Out of Death)

„Out of Death” este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Mike Burns și cu Bruce Willis și Jaime King în rolurile principale. 

Fotojurnalista Shannon Mathers pornește singură într-o drumeție pentru a împrăștia cenușa tatălui ei. Pe drum, ea este martoră la o afacere secretă cu droguri în care este implicat polițistul corupt Billie Jean Stanhope. Shannon se ascunde și face fotografii, dar este descoperită și urmărită. Ofițerul de poliție Jack Harris (rol interpretat de Bruce Willis), proaspăt pensionat, tocmai și-a pierdut soția din cauza cancerului și s-a retras la o cabană izolată din munte, pentru a trece peste pierderea suferită. În timp ce se plimbă prin pădure, Jack se întâlnește cu Jean în momentul în care aceasta se pregătește să o execute pe Shannon. Acum, fostul ofițer trebuie să o protejeze pe Shannon și să destructureze rețeaua de polițiști corupți.

Nu muri (Killing Field)



În acest thriller, Bruce Willis face din nou echipă cu actorul Chad Michael Murray. Un polițist (David) este rănit în timpul unui raid de droguri care nu a mers tocmai bine. Partenerul său, Cal, îi urmărește pe cei doi vinovați într-o fermă îndepărtată deținută de Eric, un veteran pus în dificultate. Pe măsură ce Cal și Eric își plănuiesc tactica defensivă, sosesc mai mulți traficanți. Depășiți numeric, cei trei bărbați trebuie acum să-și folosească experiența pentru a învinge grupul traficanților de droguri. 

În locul nepotrivit (Wrong Place)

„Wrong Place” este un film american de acțiune din 2022 regizat de Mike Burns, dintr-un scenariu de Bill Lawrence și produs de Randall Emmett și George Furla. În rolurile principale sunt Ashley Greene și Bruce Willis.

Un bucătar care deține metamfetamine îl vânează pe fostul șef al poliției dintr-un orășel pentru a-l reduce la tăcere înainte ca acesta să depună mărturie împotriva familiei sale, dar în cele din urmă se confruntă cu mai mult decât se așteptase.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.



Modifică setările cookies