Fii cu ochii pe VOYO! Iată cinci filme pe care trebuie să le vezi împreună cu cei mici

Fii cu ochii pe VOYO! Iată cinci filme pe care trebuie să le vezi împreună cu cei mici
Data publicarii: 30 Iunie 2023
Data actualizare: 30 Iunie 2023
Momentele petrecute în familie sunt cele mai importante pentru noi, așa că VOYO a pregătit o serie de filme fabuloase, pe care le putem viziona împreună cu cei mici! Iată cinci producții pe care nu trebuie să le ratezi weekendul acesta!  

„Rebela de la Radio” (2012)

În rolul principal o avem pe Tara, interpretată de celebra actriță Debby Ryan. Tânăra, o adolescentă dureros de timidă, are un mare secret pe care îl ascunde de o bună perioadă de timp așa cum știe ea mai bine. Lumea șrie că este elevă, dar în spatele întruchipării sale se ascunde meseria de DJ la radio.

Are o voce incredibilă, pe care o arată doar atunci când se află în spatele pupitrului.

„Aplicaţia” (2014)

Zoey Stevens (Zendaya) este o elevă eminentă și o dansatoare talentată, care încearcă să facă față schimbărilor din viața sa.

Când mama ei se recăsătorește, tinerei îi este greu să se adapteze noilor reguli, asta din cauza faptului că nu mai este singurul copil din familie.

În încercarea sa de a evada, Zoey descoperă o aplicație pentru telefonul mobil, prin care poate controla băieții.

„Annabelle şi fantomele” (2016)

În vacanță pe istorica insula Nantucket, o adolescentă scriitoare de mistere și prietenii ei trebuie să depășească doi hoți pentru a rezolva secretul din spatele unei povești legendare cu fantome.

„Sunt o vrăjitoare” (2016)

În timp ce Eve își sărbătorește ziua de naștere în noaptea de Halloween, ea descoperă că este o vrăjitoare și cheamă accidental o rudă bătrână care vrea să înrobească orașul.

„Şi câinii dansează” (2013)

Un cățeluș Bichon devotat îl ajută pe stăpânul său adolescent și pe unchiul ei, care dansează, să-și dezlănțuie potențialul.



Urmărește filmele „Rebela de la Radio (2012)”, „Aplicaţia (2014)”, „Annabelle şi fantomele (2016)”, „Sunt o vrăjitoare (2016)”, „Şi câinii dansează (2013)” exclusiv pe VOYO!

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

 

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.


Modifică setările cookies