Cinci filme de acțiune cu Jason Statham pe care trebuie să le vezi

Cinci filme de acțiune cu Jason Statham pe care trebuie să le vezi
Data publicarii: 13 Iulie 2023
Data actualizare: 13 Iulie 2023
În vârstă de 55 de ani, Jason Statham se află pe lista celor mai cunoscuți actori internaționali, rolurile din filmele „Legea Strazii”, „Joc Periculos”, „Orașul fără Legi”, „Mecanicul” și „Revolver”, transformându-l într-un adevărat star.

Jason Statham este considerat unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood, iar înainte de a deveni o celebritate, acesta era mai puțin musculos și avea mult mai mult par în cap, dar puțini sunt cei care știu acest lucru. ( Vezi în galerie cum arăta actorul în tinerețe)

Chiar și așa, nimic nu l-a împiedicat să ajungă printre cei mai cunoscuți actori la nivel internațional, iar din acest motiv VOYO ți-a pregătit cinci filme cu el în rol principal pe care trebuie neapărat să le vezi!

1. Legea Strazii (Hummingbird) - 2013

Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva. Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoționant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit și care caută să-și facă singur justiție, dar ce găsește este dragostea, chiar dacă efemeră.

2. Joc Periculos (Wild Card) - 2015

Când un bodyguard din Las Vegas cu abilități letale și o problemă cu jocurile de noroc are probleme cu mafia, are o ultimă joacă... și este totul sau nimic.

3. Orasul fara Legi (Homefront) - 2013

Urmărește online filmul de acțiune „Orașul fără legi”/„Homefron”, o peliculă plină de suspans. Phil Broker este un fost agent DEA care a trecut printr-o criză după ce acțiunile sale împotriva unei bande de motocicliști au mers groaznic de rău și i-au costat viața fiului șefului său. El a rămas văduv recent și cu o fiică de 9 ani, Maddy. El decide să renunțe la viața agitată și solicitantă a DEA de dragul lui Maddy și se retrage într-un oraș mic. Filmul de acțiune „Orașul fără legi” îi are în distribuție pe Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth și ca regizor pe Gary Fleder. 

4. Mecanicul (The Mechanic) - 2011

Un asasin de elită își învață meseria unui ucenic care are o legătură cu una dintre victimele sale anterioare.

5. Revolver - 2005

Urmărește online filmul de acțiune „Revolver”, o poveste care te va captiva. După șapte ani de izolare, Jake Green este eliberat din închisoare. În următorii doi ani, strânge o mulțime de bani prin jocuri de noroc. Este gata să-și caute răzbunarea pe Dorothy (Mr. D) Macha, un proprietar de cazinou predispus la violență, care l-a trimis pe Jake la închisoare. Filmul „Revolver” are în distribuție actori ca Vincent Pastore, Ray Liotta, Jason Statham și ca regizor pe Guy Richie.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.


Modifică setările cookies