Trei telenovele turcești, pentru o seară plină de suspans și pasiune, disponibile acum pe VOYO!

Trei telenovele turcești, pentru o seară plină de suspans și pasiune, disponibile acum pe VOYO!
Data publicarii: 09 Iunie 2023
Data actualizare: 09 Iunie 2023
„Trădarea”, „Trei surori” și „Trandafirul negru” sunt producții turcești, disponibile pe VOYO cu episoade noi în fiecare zi, care îi aduc în prim-plan pe mai cunoscuți și îndrăgiţi actori.

Tradarea

Urmărește online episoade din serialul turcesc „Trădarea”, o dramă captivantă care te va ține în suspans! În anul 1967, căpitanul de cursă lungă Ali Akarsu (Erkan Petekkaya) își petrece majoritatea timpului departe de familia sa. În lipsa lui, soția sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grijă de cei patru copii ai lor, fiind și mamă, și tată pentru ei. Într-o zi, totul se complică în familia lor, iar viețile tuturor se vor schimba într-un mod nedorit. Serialul „Trădarea” are la bază o poveste reală.

Trei surori

O poveste a trei surori și obstacolele peste care trebuie să treacă. Odată cu căsătoria lui Turkan, lucrurile se îngreunează pentru familia lor.

Trandafirul negru

„Trandafirul negru” este un serial turcesc care spune o poveste senzațională, învăluită în aerul trecutului!

Acțiunea se desfășoară în orașul Halfeti, unde se spune că trandafirii crescuți acolo sunt unici. Odată tăiați și mutați în alte zone, aceștia își schimbă culoarea și devin ca toți ceilalți.

Ozcan Deniz, Yavuz Bingol și Ece Uslu sunt actorii care joacă în rolurile principale.

Ebru, personaj jucat de Ece Uslu, află că fiul ei, pe care îl știa decedat, trăiește, iar mai apoi încearcă să se adapteze situației, dar și să obțină explicații.

Cele trei seriale turcești, cu momente de suspans, intrigă, răsturnări de situație, răzbunare și dramă, sunt disponibile pe VOYO!


Modifică setările cookies