Telenovelele turcești „Dragoste de contrabandă” și „Trandafirul negru” sunt acum disponibile pe VOYO

Telenovelele turcești Dragoste de contrabandă și Trandafirul negru sunt acum disponibile pe VOYO
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022

Producția turcească „Dragoste de contrabandă”, disponibilă pe VOYO cu episoade noi în fiecare zi, îi aduce în prim-plan pe cei doi îndrăgiţi actori - Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek.

Serialul celebru spune povestea unui ofițer de poliție, rol jucat de Engin Akyürek, care se dedică în totalitate carierei. Drept răsplată, acesta primește o excursie la Istanbul alături de logodnica sa, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

De-a lungul episoadelor, îi puteți vedea pe cei doi protagoniști în scene pline de acțiune!

Telenovela „Dragoste de Contrabanda” este disponibilă pe VOYO! 

Pe lângă telenovela care a făcut senzație în rândul celor de acasă, pe VOYO va fi disponibil și „Trandafirul negru”, serial turcesc care spune o poveste senzațională, învăluită în aerul trecutului!

Acțiunea se desfășoară în orașul Halfeti, unde se spune că trandafirii crescuți acolo sunt unici. Odată tăiați și mutați în alte zone, aceștia își schimbă culoarea și devin ca toți ceilalți.

Ozcan Deniz, Yavuz Bingol și Ece Uslu sunt actorii care joacă în rolurile principale.

Ebru, personaj jucat de Ece Uslu, află că fiul ei, pe care îl știa decedat, trăiește, iar mai apoi încearcă să se adapteze situației, dar și să obțină explicații.

Serialul turcesc, disponibil pe VOYO, este plin de suspans, intrigă, răsturnări de situație, răzbunare și dramă le va aduce celor de acasă momente de neuitat.


Modifică setările cookies