Pe VOYO este acum documentarul despre cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, Cristina Neagu

Pe VOYO este acum documentarul despre cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, Cristina Neagu
Data publicarii: 01 Septembrie 2023
Data actualizare: 01 Septembrie 2023
Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, un record pentru handbalul feminin și masculin, Cristina Neagu a scris, și scrie în continuare, istorie în sport. Documentarul The Science Behind Cristina Neagu’s Unstoppable Shot, care arată de ce aruncarea ei este atât de eficientă și dificil de blocat, este disponibil acum pe VOYO. 

De-a lungul carierei impresionante, a înscris nenumărate goluri care au fost aplaudate, admirate, lăudate și privite cu emoție. Au fost numite spectaculoase, uluitoare, precise, dificil de apărat, de neoprit. Au rescris statistici și au rămas în istorie. Dar ce stă în spatele tuturor acestor performanțe, în spatele tuturor golurilor care au scris istorie? Răspunsul se regăsește în documentarul The Science Behind Cristina Neagu's Unstoppable Shot, produs de Red Bull, ce analizează în detaliu mecanismele din spatele golurilor sale cu ajutorul tehnologiei, specialiștilor de la Red Bull Athlete Performance Center (APC), dar și al antrenorilor și jucătoarelor care i-au fost colege de echipă sau adversare. 

„Având în vedere că sportul devine din ce în ce mai mult bazat pe știință, această perspectivă științifică este, cu siguranță, importantă, și pentru generațiile de acum, dar și pentru generațiile viitoare. Tehnologiile se vor dezvolta, deja handbalul nu se mai joacă cum se juca acum 10 ani, e mult diferit și probabil se va dezvolta în continuare. Și atunci, e important să vezi cum te antrenezi, ce trebuie să faci, cum devii mai bun, care-i tehnica cea mai bună", spune Cristina Neagu.

Documentarul The Science Behind Cristina Neagu's Unstoppable Shot poate fi urmărit, în exclusivitate, pe voyo.ro.

VOYO – Let’s VOYO!


Modifică setările cookies