Primul punct obținut de FCSB în Conference League a fost urmărit cu sufletul la gură de români

Primul punct obținut de FCSB în Conference League a fost urmărit cu sufletul la gură de români
Data publicarii: 16 Septembrie 2022
Data actualizare: 16 Septembrie 2022
Cinci ani a lipsit FCSB din toamna europeană! Cinci ani în care suporterii au așteptat cu emoție să-și vadă favoriții în grupele unei competiții internaționale. Acum că vicecampioana României a reușit să facă acest pas, toți speră la mai mult. Aseară, într-o atmosferă de vis pe Arena Națională, peste 29.000 de fani au asistat la un meci extrem de echilibrat. 

Cu multe speranțe, cu surprize în echipa de start, Nicolae Dică a mizat totul pentru a reuși o victorie pe teren propriu, conștient de importanța partidei europene. Chiar dacă posesia le-a aparținut belgienilor, românii au reușit mai multe șuturi spre poartă, neconcretizate în goluri. La finalul celor 90 de minute, tabela a arătat un 0 la 0 care menține speranțele în următoarele jocuri.  

Astfel odată cu acest punct, FCSB s-a instalat pe locul 3 în grupă, fiind la 5 puncte distanță de liderul West Ham care are deja 6 puncte după două victorii și 3 față de Anderlecht care a acumulat 4 puncte. Vicecampioana păstrează șanse de calificare, dar are nevoie de o victorie în următorul meci. 

Cel de-al doilea meci jucat de FCSB în grupele Conference League a fost lider absolut de audiență în intervalul 22:01 – 23:52. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 36.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 14.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au trăit emoția meciului, iar în minutul de aur, la ora 22:36, aproape 1,9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

În cea de-a treia etapă, pe 6 octombrie, FCSB va juca din nou în deplasare, întâlnind pentru prima dată în grupă pe cei de la Silkeborg, cei care au zero puncte după primele două partide jucate. 

Nu ratați cele mai tari meciuri de fotbal din Conference League pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO!


Modifică setările cookies