Abonează-te la VOYO la prețul unui bilet la cinema și bucură-te de filme și show-uri fără egal!

Abonează-te la VOYO la prețul unui bilet la cinema și bucură-te de filme și show-uri fără egal!
Data publicarii: 08 Februarie 2023
Data actualizare: 08 Februarie 2023
Anul acesta, orice calcule ai face, ieși numai pe plus cu VOYO. Abonează-te pe o lună și descoperă oferta de filme, seriale și emisiuni la care te poți întoarce în orice moment! Află aici cât costă un abonament VOYO!

Cu VOYO ai voie la distracție în orice moment. Filme unul și unul, seriale alese pe sprânceană și show-uri, în avans față de TV, care te țin cu sufletul la gură. Toate, fără reclame. Acum poți urmări Everything Everywhere All at Once, filmul cu 11 nominalizări la Oscar, înainte să apară în cinematografe!

Dacă te-ai întrebat cât costă un abonament VOYO, e cazul să știi: 25 de lei pe lună. Puțin, foarte puțin. Mai puțin decât prețul unui bilet la cinema. Iar dacă te abonezi pentru un an, ai 12 luni la preț de 9 luni.

Așa că, ia-ți popcornul, sucul preferat și tolănește-te în canapea! Intră oricând, de oriunde, și dă play la ceea ce contribuie la starea ta de bine! Urmărește seria Taken, Transporter 3, Bandidas, London Has Fallen, The Poison Rose și multe alte filme de succes!

Trăiește cu sufletul la gură aventura de la Survivor România, Românii au talent, Batem Palma? și Las Fierbinți înainte să apară la TV! 

Cu VOYO distracția e mereu la îndemâna ta. Abonează-te aici acum!


Modifică setările cookies