Cine e Eduard Păuna, actorul principal din „La Oraș”

Cine e Eduard Păuna, actorul principal din La Oraș
Data publicarii: 03 August 2022
Data actualizare: 25 August 2022
Serialul românesc „La Oraș” este pe cale să înceapă, având premiera pe data de 17 august pe VOYO! Actorii au fost deja anunțați, însă acum este momentul să îi cunoașteți cu adevărat. Iată cine este Eduard Păuna, actorul principal al producției, care îl interpretează pe Doru!

Eduard Păuna este un tânăr student la UNATC, la Masteratul în Arta Actorului, care este pregătit să ofere tot ce are mai bun în rolul său din „La oraș”.

„În prezent sunt student la UNATC Master, Arta Actorului. Am un spectacol care se joacă în prezent Moartea Accidentala a unui anarhist, Dario Fo, regia Maria Doncu. Un spectacol la care lucrez Trilogie Belgradeana, direcția de scenă Victor Ioan Frunza, regizor secund Alex Pavel care o sa aibă premiera în curand. Filmul meu preferat Billy Elliot”, a declarat el.


El îl va interpreta pe Doru, un băiat de la țară care pleacă din satul natal pentru a-și schimba viața. Aventura lui va fi extrem de interesantă și poate fi urmărită în exclusivitate pe VOYO. Despre omul din spatele personajului, Eduard Păuna a oferit câteva detalii captivante, cu privire la viața lui personală, hobby-uri și interese.

„Sunt fericit când merg singur în vacanțe. Îmi place să îmi fac singur programul și să îmi stabilesc plimbările. Citesc doar cărți, interviuri, articole care mă impresionează de la primele două propoziții. Trăiesc cu ideea ca viața este o călătorie scurtă și irepetabilă, cu toate astea o parte din viața mea a fost ocupată de jocuri video despre care încă am impresia ca sunt utile. Îmi place atenția din partea oamenilor și îmi place să fiu atent la ei. Sunt un băiat simplu de la țară care iubește în măsura în care vrea să fie iubit. Sunt bucuros și recunoscător că am crescut până la o vârsta cu ulița și poiana sub picioare. Ador sa ascult Jacques Brel, să mă uit la Michael Flatley, Fred Astaire. Arta care îmi completează spiritul de actor este dansul, ador libertatea și modul în care corpul meu primește controlul total și se mișcă doar în funcție de ritm, mintea se golește și pentru câteva minute sunt într-o altă lume”, a adăugat tânărul actor.

SERIAL LIVRAT DE TAZZ


Modifică setările cookies