Elementary - povestea lui Sherlock Holmes și a unui modern Dr. Watson, cu două nominalizări Emmy, este pe VOYO

Data publicarii: 18 Aprilie 2023
Data actualizare: 18 Aprilie 2023
Primul sezon Elementary este in platforma VOYO! Urmează sezonul al doilea în curând!

”Elementary” este un serial cu două nominalizări la Emmy Awards, dar și câștigător a 6 premii.  Are o distribuție de excepție, iar dintre actori se disting Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill. Povestea îl urmărește pe Holmes, un dependent de droguri în recuperare și fost consultant Scotland Yard. Îl vedem pe acesta în timp ce ajută Departamentul de Poliție din New York să-și rezolve crimele. Indiferența lui față de procedurile poliției duce adesea la conflicte cu căpitanul Thomas Gregson ( Aidan Quinn ), deși cei doi bărbați rămân respectuoși unul față de celălalt. 




Holmes este însoțit de dr. Joan Watson ( Lucy Liu), fost chirurg angajat pentru a-l ajuta pe Sherlock cu reabilitarea sa.

Este produs de rețeaua de televiziune comercială CBS și se bazează pe povestea lui Sherlock Holmes al lui Sir Arthur Conan Doyle. Robert Doherty a creat serialul de televiziune, este producător executiv și scenarist. Întorsăturile de situație sunt originale, tensiunea crește de la episod la episod, apar multe surprize, iar seria are în total șapte sezoane.

FOTO: VOYO - PRO TV


Modifică setările cookies