Wine Trips from România, show-ul despre vinurile și cramele din Republica Moldova, în curând pe VOYO și PROTVPlus.ro

Wine Trips from România, show-ul despre vinurile și cramele din Republica Moldova, în curând pe VOYO și PROTVPlus.ro
Wine Trips from România, pe urmele vinurilor din Republica Moldova
Data publicarii: 28 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iulie 2022
Timp de două sezoane am degustat din roadele viticultorilor din România, acum a venit vremea să trecem Prutul. Wine Trips România revine cu sezonul 3, în care vă invităm să admirați frumusețea podgoriilor și să degustați cele mai bune vinuri ale cramelor din Republica Moldova.

Wine Trips România este numele show-ului găzduit de PROTVPlus.ro și VOYO care vă va introduce în universul vinurilor de poveste din Republica Moldova. Gazda celui de-al treilea sezon al emisiunii este somelierul Sergiu Nedelea, nerăbdător să vă ofere cele mai bune ponturi despre consumul de vin și cele mai inspirate asocieri culinare. Invitații săi se vor bucura de o experiență completă în cadrul emisiunii care își dorește să vă încurajeze să consumați mai mult vin de calitate și să vă rafineze gusturile.

Filmările pentru show-ul Wine Trips România sunt în toi și tot ce vă putem spune este că vom opri la unele dintre cele mai apreciate crame din Europa de Est, printre care se numără Vinăria Asconi, Chateau Vartely, Mileștii Mici, Chateau Cojusna, Vinăria din Vale, Vinuri de Comrat, Vinăria Sălcuța, Chateau Purcari, Cricova și Castel Mimi.

La fiecare cramă, Sergiu Nedelea și oaspeții săi vor fi întâmpinați de proprietarii acesteia, persoane extraordinare care spun povestea vinului și a podgoriei, plini de pasiune și mândrie.

Alături de noi, în această expediție memorabilă în patria vinului, au fost Volkswagen, prin Porsche București Nord, și Tarom

Wine Trips România este o agenție care se ocupă de promovarea turismului viticol național prin organizarea excursiilor la crame. Wine Trips România personalizează vacanțe de vin în toate regiunile vitivinicole din țară. Câteva dintre facilitățile pe care le pun la dispoziție clienților includ: tur de cramă, plimbări cu bicicleta prin vie, degustare de vin, picnic tradițional românesc pe podgorie, spectacole culinare, brunch în vie cu muzică live, concursuri de degustat vinul, posibilitatea de a crea propriul vin etc. 

Agenția se ocupă și de organizarea evenimentelor la crame: teambuilding-uri, lansări de produs, evenimente corporate, evenimente speciale, concerte, festivaluri, etc. Ofertele sunt personalizate în funcție de buget și nevoile clientului astfel încât rezultatul să fie unul memorabil.

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai


Modifică setările cookies