VOYO te trimite la concertul Depeche Mode de la București. Ce trebuie să faci pentru a câștiga invitațiile

VOYO te trimite la concertul Depeche Mode de la București. Ce trebuie să faci pentru a câștiga invitațiile
Data publicarii: 25 Ianuarie 2023
Data actualizare: 13 Februarie 2023
Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii, Depeche Mode – Memento Mori, este aproape. VOYO pune la bătaie trei invitații duble la evenimentul grandios din 26 iulie 2023, de la București. Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie!

UPDATE: Câștigătorii celor 3 invitații duble și comentariile lor
 
Cumpănașu Maria Claudia, din București: „Le-aș spune că e trupa care mi-a marcat adolescența, că era război între depeșari și rockeri (nu știu de ce) și că în timp ce ascultam, cu alți colegi de liceu, Enjoy the silence, a început cutremurul din 1990”.
 
Barbu Mihai, din București: „Că mi-au bucurat enorm adolescența cu muzica lor, iar faptul că îi văd live ar fi extraordinar!
 
Campean Raluca Elena, din Popești-Leordeni: „Probabil că aș plânge. Când m-aș opri, le-aș spune că au fost my personal jesus într-o vreme când era greu sa te definești. La 11-12 ani, imediat după Revoluție, ei au fost cei care mi-au arătat că se poate ieși din gloată, că e ok să fii diferit și că nu, nu trebuie să asculți Se mărită Mona mea ca să fii acceptat în societate. Că poți să deschizi ochii larg și urechile să le ciulești, există ceva cu care să rezonezi și tu!”.
 

Depeche Mode va cânta pe Arena Națională, pe 26 iulie 2023, în formula restrânsă Martin Gore – David Gaham. VOYO a pregătit un concurs premiat cu trei invitații duble la evenimentul muzical al anului, din București.
 
Pentru a te înscrie în concurs, completează formularul de mai jos, cu datele tale personale, și răspunde la întrebarea: Dacă i-ai vedea LIVE pe membrii trupei Depeche Mode, ce mesaj le-ai transmite?

 
Fii creativ și oferă-ne cel mai interesant răspuns, în perioada 25 ianuarie – 8 februarie, iar noi ne vom asigura că nu vei rata concertul așteptat de sute de mii de fani români ai trupei!
 
În joc sunt trei invitații duble la concertul de pe Arena Națională. Câștigătorii vor fi desemnați în data de 13 februarie 2023, în funcție de creativitatea răspunsului oferit. 
 
Fiecare participant se poate înscrie o singură dată, cu un număr de telefon valid. Atenție, trebuie să ai 18 ani pentru a te putea înscrie!
 
Consultă Regulamentul concursului!
 
Mult succes!

Modifică setările cookies