Volodimir Zelenskiy: "Ce caută Putin aici?" Replicile care au devenit profetice

Volodimir Zelenskiy: Ce caută Putin aici? Replicile care au devenit profetice
Data publicarii: 21 Martie 2022
Data actualizare: 21 Martie 2022
Serialul „În slujba poporului” / „Servant of The People”, în care joacă președintele Ucrainei, Volodimir Zelenskiy, a fost creat şi produs chiar de președintele ucrainean înainte ca acesta să candideze la modul serios și să câștige alegerile. 
Producția are trei sezoane și s-a încheiat în momentul în care Volodimir Zelenskiy a decis serios să candideze  la preşedinţia Ucrainei. Partidul lui Zelenski se numește, de asemenea, „Servant of The People”, nume care a fost schimbat și ales chiar în funcție de titulatura dată acestui serial.
 
Într-unul dintre episoade, mai precis cel în care personajul principal al seriei a câștiat deja alegerile și repetă procedurile pentru învestitură, profesorul modest și umil, Vasily, primește în audiență diferiți "președinți ai statelor." Evident, nu e vorba de adevărații șefi de stat, ci de angajați care le seamănă. Momentul e unul comic, dar devine serios în clipa în care apare un angajat care îl întruchipează pe...Putin. În acel moment, persoanajul Vasily își schimbă fizionomia și întreabă:

"Ce caută Putin aici?"
 
Scena se termină în note satirice, când cel care îl pregătește pe Vasily îl face să dispară pe Putin:
 
"Putin, cară-te și tu! Mișcă!(...) Să nu te mai prind pe aici!" 
 
Momentul e considerat unul profetic și e privit în altă lumină acum.

În slujba poporului arată parcursul unui profesor simplu ce ajunge Președintele țării. În urma unui video ajuns viral pe Youtube, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelenskiy, câștigă extrem de multă simpatie în rândul cetățenilor, care se mobilizează și susțin candidatura acestuia la cea mai înaltă funcție din stat.

Puteți urmări serialul În slujba poporului pe VOYO 



Modifică setările cookies