Primăvara aceasta, vezi pe VOYO optimile de finală UEFA Europa League și UEFA Conference League!

Primăvara aceasta, vezi pe VOYO optimile de finală UEFA Europa League și UEFA Conference League!
Data publicarii: 07 Martie 2023
Data actualizare: 07 Martie 2023
Primăvara începe cu o mulțime de noutăți pentru abonații VOYO! În această lună, cele mai așteptate meciuri de fotbal din UEFA Europa League și UEFA Conference League, 3 gale UFC, filme și seriale noi, dar și cel mai urmărit eveniment care premiază industria cinematografiei din lume, Premiile Oscar, toate sunt disponibile abonaților VOYO. 

Joi, 9 martie, românii se vor putea bucura de fotbal urmărind pe VOYO meciurile: As Roma – Real Sociedad, AEK Larnaca – West Ham United, Sporting Lisabona – Arsenal, de la ora 19:45, iar de la ora 22:00, confruntările dintre Juventus – Freiburg, Sevilla – Fenerbahce, Manchester United – Real Betis. În plus, galele UFC din 12, 18 și 26 martie vor fi transmise LIVE pe platforma online.

Cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume va fi transmis în direct pe VOYO! În exclusivitate, decernarea Premiilor Oscar va fi LIVE, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineața. VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral. Și în acest an, gala va fi comentată, în direct, de interpretul de film Irina-Margareta Nistor.

Pe lângă serialul fenomen Suleyman Magnificul, luna aceasta vine cu două surprize: CSI: Cyber și Elementary. Producțiile care au făcut istorie și au fost urmărite de milioane de oameni din întreaga lume vor fi disponibile în luna martie pe platforma online.

În fiecare zi, la doar un click distanță, pe VOYO, abonații au o selecție impresionantă de filme. Titluri precum Ghoster, Îngroapă trecutul, Dosarul 631, Fără prelungiri sau Ghinionistul vor fi disponibile luna aceasta.

Let’s VOYO!


Modifică setările cookies