Veste bună pentru fanii serialului "În slujba poporului". Sezonul 2 apare, în curând, pe VOYO

Veste bună pentru fanii serialului În slujba poporului . Sezonul 2 apare, în curând, pe VOYO
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
Sezonul 2 al serialului "În slujba poporului" va fi disponibil subtitrat în limba română, pentru toți abonații VOYO, începând de joi, 28 aprilie.

"În slujba poporului"  este un serial care spune povestea unui om obișnuit și modest, care ajunge să fie cel mai puternic om al țării.  Îl rolul principal se află chiar Volodimir Zelenski, cel care în prezent este, cu adevărat, președintele Ucrainei.

Primul sezon, dar și filmul “În slujba poporului” sunt deja disponibile pe VOYO cu subtitrare în limba română, iar de joi, în fiecare săptâmână, vor fi disponibile noi episoade din sezonul 2. 

Despre serialul În slujba poporului

În slujba poporului arată parcursul unui profesor simplu ce ajunge Președintele țării. În urma unui video ajuns viral pe Youtube, Vasily, personaj interpretat de Volodimir Zelenski, câștigă extrem de multă simpatie în rândul cetățenilor, care se mobilizează și susțin candidatura acestuia la cea mai înaltă funcție din stat.
 
Seria de 3 sezoane urmărește noua viață a protagonistului, care nu se va schimba prea mult, în ciuda poziției pe care o ocupă. Președintele decide să își păstreze stilul de viață obișnuit: locuiește în continuare în apartamentul părinților lui, împrumută bani de la prieteni și merge cu bicicleta la muncă. 
 
Succesul uriaș al acestui serial l-a făcut pe actorul principal, Volodimir Zelenski, să candideze și în realitate la Președinție. În urma alegerilor din 2019, actorul a ieșit învingător. 


Modifică setările cookies