Turneul Superbet International Cup se vede sâmbătă, de la 13:00, în direct pe VOYO! Rapid - Borussia Dortmund - Fiorentina

Turneul Superbet International Cup se vede sâmbătă, de la 13:00, în direct pe VOYO! Rapid - Borussia Dortmund - Fiorentina
Data publicarii: 05 Decembrie 2022
Data actualizare: 05 Decembrie 2022
Turneul Superbet International Cup va fi transmis și de VOYO sâmbătă, 10 decembrie.  

Rapid se va confrunta atât cu Borussia Dortmund, cât și cu Fiorentina sâmbătă, la turneul Superbet International Cup, care va avea loc pe Arena Națională din București.

Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, care de altfel a și îmbrăcat tricoul Fiorentinei în perioada 2006 - 2011, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre turneul la care va participa Rapidul, evidențiind faptul că este oportunitate importantă pentru echipele românești să ia parte la o asemenea competiție.

„(n.r. cum vei gestiona acest turneu) Cred că o asemenea oportunitate de a juca și de a măsura forțele cu două echipe importante din Europa nu trebuie dată la o parte chiar așa ușor. E o oportunitate și jucătorii sunt încântați de a evolua în astfel de meciuri.

 

Cred că e o oportunitate în fotbalul românesc general. Poate deschide niște uși către fotbalul european. Și nu numai pentru Rapid, ci și pentru celelalte echipe. Dezvoltă fotbalul românesc, pe undeva. Măsurându-ne forțele cu astfel de echipe, poate vom înțelege unde trebuie să lucrăm mai mult să ne putem lupta cu ele. Ideea Rapidului și a clubului este să jucăm pe viitor din trei în trei zile. Trebuie să ne învățăm”, a spus antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, la conferința de presă specifică Superbet International Cup.

Orele partidelor:

13:00 Rapid - Borussia Dortmund

14:30 Borussia Dortmund - Fiorentina

16:00 Rapid - Fiorentina

Cum se vor desfășura meciurile

Cele trei meciuri de pe Arena Națională vor avea doar 60 de minute. Jucătorii vor evolua două reprize a câte 30 de minute fiecare. Pauza între reprize va fi de cinci minute, iar în cazul în care partidele se termină la egalitate, se va trece direct la loviturile de la 11 metri.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile aici.


Modifică setările cookies