Trilogia româneacă Pup-o, mă! e acum pe VOYO. Urmărește comedia la ea acasă!

Trilogia româneacă Pup-o, mă! e acum pe VOYO. Urmărește comedia la ea acasă!
Data publicarii: 14 August 2023
Data actualizare: 14 August 2023
Cele trei filme din seria de succes Pup-o, mă! sunt disponibile pe VOYO. Urmărește Pup-o, mă!, Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună și Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii fără întreruperi și publicitate!

Trilogia Pup-o, mă! este una dintre cele mai de succes serii de comedie românească de la Brigada Diverse încoace. Supă ce a cunoscut succesul în cinematografele din România, trilogia este acum disponibilă pe VOYO.

Primul film din serie, Pup-o, mă!, a apărut în 2018 și îi are în centrul atenției pe actorii Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama, Alin Panc, Alexandru Pop și Văru Săndel. Povestea este plasată în satul transilvănean Răchițele, din județul Cluj, de Ziua Lânii, în timpul căreia se spune că orice bărbat celibatar care sărută o femeie necăsătorită o va lua ca soție. Descoperă dacă e doar mit sau pură realitate în Pup-o, mă!

Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună, distribuție extinsă



Tradiția pupatului de Ziua Lânii continuă și în Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună, al doilea film din serie. Din distribuție fac parte acum și Florin Busuioc, Mărioara Sterian, Victor Rebengiuc, cântăreața Lora, Alexandru Georgescu și Valentin Popescu. Urmărește aventura celor trei frați ciobani Tică (Alin Panc), Bică (Cosmin Seleși) și Horică (Văru Săndel) în încercarea lor de a respecta o tradiție de secole - în Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!

Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii, lansat în 2023



În ultima parte din trilogia Pup-o, mă!, Tică este ultimul din cei trei frați ciobani care nu și-a găsit consoartă. El încearcă cu disperare să profite de Ziua Lânii pentru a intra în rândul lumii. Dar, lucrurile se complică pentru întreaga comunitate din Răchițele când în scenă intră o feministă franceză care vrea să pună capăt unui obicei considerat barbar. Va reuși oare? Află din Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii, care e acum pe VOYO!


Modifică setările cookies