"Survivor este un joc al minții!" Cine spune asta?

Survivor este un joc al minții! Cine spune asta?
Data publicarii: 16 Martie 2022
Data actualizare: 16 Martie 2022
Alexandra Gog, reporter La Măruță, devenită deja expert în show-ul Survivor, a comentat emisiunea alături de Zanni la SurvivorExtraShow.

Alexandra a mărturisit că "sunt fană a acestui sezon și îmi place din ce în ce mai mult" și a decretat că "Survivor este un joc al minții." Mai mult, a comentat faptul că, cel puțin în ultima perioadă, Cătălin Zmărăndescu intră într-o mulțime de conflicte și se manifestă din ce în ce mai agresiv:

"Uite aici pierde mult Zmărăndescu, își pierde răbdarea foarte repede și reacționează la furie și la impuls, iar aici, în Survivor, e despre cât de bine poți să controlezi asta. Cu cât poți să o controlezi mai bine, poți să te joci cu mintea celuilalt, cu atât poți ajunge mai departe. Cu cât îți pierzi răbdarea și reacționezi așa, cu atât oamenii te vor taxa. (...) Celor din echipa lui le este teamă de el. (...) Au văzut cum reacționează și consideră că nu e bine să intri într-un conflict cu el. (....) Ar putea să reacționeze din nou la furie. (...) Dacă tu ești un om coleric, cu atât mai greu e să te abții.  Mie mi-ar fi frică de Zmărăndescu, pentru că e un om puternic.  Nu cred că ar ajunge să dea într-o femeie. Nu cred că s-ar ajunge aici. Cred că asta fac și coechipierii, nu vor să intre în conflict cu el. (...) Survivor este un joc al minții. "

Unul dintre cele mai recente scandaluri în care a intrat Cătălin Zmărăndescu este cu Marian Drăgulescu, la care a țipat:

„Adu punctul! Tu ești nebun la cap? Nu are nicio legătură Olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță?!”



FOTO: SURVIVOR

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


Modifică setările cookies