Serialul Yellowstone, o poveste despre familie, trecut și proprietăți, acum disponibil pe VOYO!

Serialul Yellowstone, o poveste despre familie, trecut și proprietăți, acum disponibil pe VOYO!
Data publicarii: 26 Aprilie 2023
Data actualizare: 26 Aprilie 2023
Yellowstone, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, este disponibil acum pe VOYO! Abonează-te și urmărește noile episoade în fiecare zi, de luni până vineri!

Yellowstone este drama în care se expune o lume violentă, unde oamenii și-au impus propriile reguli, iar „foamea” după acapararea terenurilor și prezența politicienilor corupți în viețile fermierilor sunt la ordinea zilei. 

Serialul, disponibil acum pe VOYO,  îl aduce în prim-plan pe celebrul actor Kevin Costner în rolul fermierului John Dutton, posesorul unei vaste proprietăți din Statele Unite care intră în conflict cu dezvoltatori de terenuri, o rezervație indiană și cu cei care vor să construiască primul parc național din America.

Superba actriță Kelly Reilly joacă în rolul fiicei fermierului Kevin Costner. Cu atitudinea sa uimitoare a captat toată atenția fanilor serialului Yellowstone, devenind ulterior principalul subiect al discuțiilor.

Yelowstone, serialul despre timp, familie și pământuri, caracterizat drept „o frescă puternică a Americii”, este acum disponibil pe VOYO cu noi episoade de luni până vineri!


Modifică setările cookies