Primele episoade din serialul de comedie La Oraș sunt disponibile acum exclusiv pe VOYO

Primele episoade din serialul de comedie La Oraș sunt disponibile acum exclusiv pe VOYO
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
S-au lansat primele două episoade din “La oraș”, primul serial produs local pentru VOYO. Comedie urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care hotărăște să-și schimbe viața și să devină curier în București. 

De azi, 17 august, abonații VOYO se pot bucura de cele mai tari aventuri... La Oraș, în primul serial produs exclusiv pentru platforma online.

Scenariul surprinde într-o manieră comică, dar extrem de realistă, ce se întâmplă cu personajul principal, Doru, ajuns la oraș pentru a-și schimba viața, lăsându-l în urmă pe Auraș, bunul lui prieten.

Rolul lui Doru va fi interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraș, va fi jucat de Visarion Udatu, cel care promite că serialul este unul ”făcut cu sufletul”. Alături de aceștia se vor mai afla: Sami Al-Tawel, care-i va da viață vărului de la oraș, Sabin, Ioana Niculae care o va interpreta pe Iarina și Ștefania Cîrcu, cea care o intepretează pe Mona, prima pasiune a lui Doru. 

Din serial, nu vor lipsi nume cunoscute ale teatrului și filmului românesc, precum Elvira Deatcu, George Ivașcu și Gabriel Spahiu, dar și un influencer pe care fanii îl vor descoperi mai târziu.

Nu ratați primele episoade din serialul La Oraș, din 17 august, în exclusivitate, pe VOYO


Modifică setările cookies