Pele: Legenda unui zeu, disponibil pe VOYO. Descoperă cariera impresionantă a brazilianului care a schimbat fotbalul!

Pele: Legenda unui zeu, disponibil pe VOYO. Descoperă cariera impresionantă a brazilianului care a schimbat fotbalul!
Data publicarii: 09 Ianuarie 2023
Data actualizare: 09 Ianuarie 2023
La început de an fii gata să pășești pe urmele unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, legendarul Pele! Documentarul Pele: Legenda unui zeu e acum la PRO Arena și pe VOYO.

De la primele mingi „bătute” pe străzile din Sao Paulo la cele trei Cupe Mondiale câștigate în tricoul naționalei Braziliei s-au scurs decenii de muncă asiduă de confirmare a talentului inegalabil al Zeului sportului cu balonul rotund.

Documentarul Pele: Long Live The King (Pele: Legenda unui zeu) surprinde, cu lux de amănunte, drumul anevoios al unui puști sărac care și-a câștigat dreptul la nemurire cu mingea la picior. 

Pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, cel pe care lumea fotbalului l-a numit „Pele” a impresionat încă din adolescență, când a fost inclus în lotul echipei braziliene Santos.

În 1958, la prima sa prezență la un campionat mondial de fotbal, Pele și-a câștigat renumele The King (Regele). A rămas în topul celor mai talentați și prolifici fotbaliști până în momentul retragerii sale, în 1977.

Urmărește documentarul Pele: Legenda unui zeu pe VOYO la orice oră din zi și din noapte, fără pauze publicitare, și află totul despre cum se naște o legendă!


Modifică setările cookies