Las Fierbinți și VOYO te invită la Giveaway

Las Fierbinți și VOYO te invită la Giveaway
Data publicarii: 11 Mai 2023
Data actualizare: 11 Mai 2023
În perioada 11 mai 2023, ora 22:30, - 18 mai 2023, ora 23:59, pe pagina de YouTube „Las Fierbinți” se va desfășura un giveaway care pune la bătaie 5 vouchere VOYO, valabile o lună. Iată tot ce trebuie să știi pentru a te înscrie în concurs!

După cum se știe deja, Las Fierbinți este serialul admirat de români care începând cu data de 15 mai 2023 se va vedea de luni până vineri pe PROTV, de la 20:30. Pentru că știm cât de mult vă doriți să vă reîntâlniți cu personajele preferate într-un timp cât mai scurt, pe pagina de YouTube „Las Fierbinți” va avea loc un giveaway în cadrul căruia puteți câștiga 5 vouchere VOYO, care vă oferă posibilitatea să vizionați în avans noile episoade, dar și să urmăriți din nou edițiile care v-au plăcut. 

Te întrebi ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs? Este foarte simplu! Intră în secțiunea de comentarii a videoclipului de aici: https://youtu.be/UrgkKpG6gc4 (care va fi activ pe 11 mai 2023, la ora 22:30) și răspunde cât mai creativ la întrebarea: Ce afacere ar trebui să-și deschidă Dorel și Giani să ajungă bogați?

Fiecare persoană are dreptul să se înscrie o singură dată în concurs și poate câștiga un singur premiu.

Pentru a participa în concurs, trebuie să îndeplinești cumulativ următoarele condiții:

- ai împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului;

- ai un cont activ de YouTube;

- ai bifat „abonare/subscribe” la canalul oficial de YouTube Las Fierbinți

- ai domiciliul pe teritoriul Romaniei sau ești rezident în Romania;

- te înscrii în concurs conform Regulamentului care poate fi consultat aici - https://bit.ly/3LV1xEE

Câștigătorul va fi ales în funcție de creativitatea și originalitatea exprimată în comentariul de pe YouTube Las Fierbinți de către o echipă formată din membri ai departamentului de marketing și digital, pe data de 22 mai 2023.



Cum intri în posesia premiului?

Pe data de 23 mai 2023, câștigătorii vor fi contactați de organizatorul concursului pe pagina de YouTube unde au postat comentariul, solicitându-li-se să transmită un e-mail pe adresa cadou@voyo.ro cu o poza cu copia după buletin. Ulterior validării, câștigătorii vor fi anuntați public pe canalul de YouTube Las Fierbinți, dar si pe site-ul voyonews.protv.ro, în prezentul articol. 

Câștigătorii vor intra în posesia voucherelor VOYO, valabile o lună în perioada: 23.05.2023 - 22.06.2023.


Modifică setările cookies