INTERVIU Alok revine pe scena UNTOLD 2022: ”Sunt super, super încântat să revin, abia aștept să petrecem”

INTERVIU Alok revine pe scena UNTOLD 2022: Sunt super, super încântat să revin, abia aștept să petrecem
Data publicarii: 30 Iulie 2022
Data actualizare: 30 Iulie 2022
Este un superstar la nivel global, unul dintre cei mai buni DJ-i și producători din lume, ocupă locul 4 în DJ Mag Top 100 și este unul dintre cei mai urmăriți DJ-i pe platformele de social media. 

Are o familie frumoasă și își iubește enorm soția și copiii. De fiecare dată când poate, îi ia pe toți în turneu cu el. Are și momente când pleacă singur, doar cu echipa sa, și mărturisește râzând că acelea sunt nopțile când poate să doarmă fără să plângă copiii. Alok este un super artist și un super om și își deschide inima și sufletul într-un interviu special pentru UNTOLD. 

Sâmbătă, 6 august, Alok revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD pentru un show cu adevărat magic. Urmăriți dezvăluirile sale în interviul de mai jos.

Cum a fost primul tău show live de la UNTOLD?

ALOK: A fost incredibil pentru că mereu mi-am dorit să ajung aici. Am văzut multe fotografii, materiale video, mulți artiști care au venit aici și am fost uimit. Am aflat că festivalul are loc în România și mi-am dorit să ajung acolo. Experiența de anul trecut a fost specială pentru mine, a fost primul eveniment la care am ajuns după această perioadă de pandemie. A fost prima mea conexiune fizică cu publicul, după aproape doi ani. A însemnat enorm pentru mine, a fost incredibil. Știu că a fost un an greu, îmi amintesc asta, dar să faci acest festival a fost aproape un miracol. Am fost fericit să trăiesc acest miracol, să fiu acolo cu toată lumea. 

Știi ce cred cu adevărat despre acest festival?

Sunt două lucruri: odată ce ai intrat în acel loc, este imposibil să pleci la fel, descoperi că ești o altă persoană. E imposibil să fie altfel, mergi acolo și pleci diferit. E ceva ce se schimbă în viața ta, e ceva ce porți cu tine!

Iar cel de-al doilea lucru pe care l-am realizat a fost că e un eveniment magic și nu spun asta doar gândindu-mă la structurile uriașe, la focurile de artificii ori arena. E vorba de oameni, e un public sofisticat care chiar înțelege bine ce se întâmplă. E un public educat, cred că fanii sunt cel mai mare headliner al festivalului.

Cum e Alok în viața de zi cu zi? 

ALOK: E diferit Alok cel de zi cu zi. Spre exemplu acum sunt în turneu, familia mea se află în Brazilia și mă voi întâlni cu ei la finalul lunii. Când sunt alături de ei sunt concentrat pe copiii și soția mea. În luna august vor veni cu mine în Ibiza. Nu știu nicodată unde voi ajunge, dar cred că e importantă călătoria. Așa că încerc ca de fiecare dată să îi includ și pe ei în călătoriile mele, e mult mai interesant alături de ei. 

Dar acest Alok, care e în turneu acum, poate să doarmă bine toată noaptea, copiii nu plâng, pot lucra în orice moment. E ca și cum aș fi în vacanță acum!

Ai un mesaj pentru fanii din România?

ALOK: Sunt super, super încântat să revin, abia aștept să petrecem. E un festival atât de special, am înțeles că anul acesta va fi foarte multă lume, așa că va fi o nouă experiență de care o să mă bucur. 


Modifică setările cookies