În vara aceasta poți urmări cele mai iubite seriale românești, „Băieți buni” sau „Lacrimi de iubire”, exclusiv pe Voyo

În vara aceasta poți urmări cele mai iubite seriale românești, Băieți buni sau Lacrimi de iubire , exclusiv pe Voyo
Data publicarii: 18 Iulie 2022
Data actualizare: 18 Iulie 2022
În vara aceasta îți dai întâlnire cu personajele tale preferate din cele mai urmărite seriale românești. Călin Boboc și Comisarul Anton Marcu din „Băieți buni” sau Andrei Popa și Alexandra din „Lacrimi de iubire”, pe toți îi poți revedea exclusiv pe VOYO.

Ți-l mai amintește pe Cabral în rolul lui Edi Balan ? Ți-e dor de replicile memorabile ale lui State de România? Ei bine, pe VOYO, găsești cele mai de succes seriale românești. 


Lacrimi de Iubire este o telenovelă românească difuzată pe postul Acasă TV, care a debutat pe 19 septembrie 2005, având 200 de episoade transmise pe o durată de 8 luni. Lacrimi de iubire spune povestea de dragoste dintre Andrei, personaj interpretat de Dan Bordeianu, și Alexandra, rol jucat cu măiestrie de Adela Popescu, o poveste de dragoste țesută cu multe intrigi, în care pasiunea și iubirea se îmbină într-un mod complex cu interesele materiale. Tot în plan principal se mai desfășoară o romantică poveste de dragoste între Mihai Varlam (Lucian Viziru) și Maia (Nicole Gheorghiu) ce fac parte din clase sociale diferite și care, din acest motiv, au parte de o iubire imposibilă ce luptă până în pânzele albe pentru a se împlini.

Băieți buni. Cu o distribuție impresionantă din care fac parte actori precum Dragoș Bucur, Cabral, Florin Călinescu, Ștefan Bănică Jr., Răzvan Vasilescu, Cosmina Păsărin, Tudor Istodor, „Băieți buni” este unul din primele seriale românești de acțiune. Băieți Buni, adică Dragoș Bucur și Cabral, lucrează pentru Direcția Specială de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog, ca parteneri în scene de urmărire și cascadorii spectaculoase, răpiri sau evadări imposibile, schimburi de focuri și lupte corp la corp. Comicul de situație din Băieți Buni și caracterele trăsnite ale personajelor dau originalitate subiectului, care se regăsește în tiparele clasice ale genului, conținând ingrediente cunoscute spectatorului, ce îi vor menține atenția pe tot parcursul episodului. Explozii, mașini, arme, vânătăi, personaje bine conturate și replici istețe, de multe ori ironice... râsul poate tăia adânc! Băieți Buni este, probabil cel mai ambițios gen de producție pentru televiziune, pentru că înseamnă resurse comparabile cu cele ale unui film adevărat. Serialul a fost difuzat in anul 2005 și are opt episoade care sunt disponibile acum și online.

Inimă de țigan, care a debutat în 2007, se întinde pe parcursul a 126 de episoade  și spune povestea de dragoste dramatică dintre Irina (Andreea Ibacka) , și Codruț, rol interpretat de Denis Ștefan, doi tineri care fac parte din lumi total diferite. În timp ce ea este fiica unui puternic om de afaceri, pe nume Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu), el este un țigan din șatră care și-a depășit condiția umilă și a ajuns să fie medic. 

Vezi detalii în video de mai jos




Modifică setările cookies