În luna mai, vezi pe VOYO semifinalele UEFA, filmul Gata oricând: Eroii de la podul Jiului și Redbull SoundClash!

În luna mai, vezi pe VOYO semifinalele UEFA, filmul Gata oricând: Eroii de la podul Jiului și Redbull SoundClash!
Data publicarii: 05 Mai 2023
Data actualizare: 05 Mai 2023
Luna aceasta, pe VOYO, abonații au cele mai tari competiții sportive ale momentului, filme și seriale de succes, acces la cea mai mare confruntare muzicală a anului: Vama vs. Killa Fonic la Redbull SoundClash, dar și finalul sezoanelor Românii au talent, Survivor România și Clanul.

Gata oricând: Eroii de la podul Jiului, o dramă istorică realizată după o întâmplare reală va fi disponibilă abonaților VOYO luna aceasta. Filmul spune povestea modului în care o mână de civili, conduși de comisarul Popilian, au reușit să apere podul de peste Jiu de temuta armată germană. În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, atunci când un tânăr descoperă că armata a ajuns aproape de Târgu-Jiu, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului până la sosirea armatei.

2 artiști. 2 scene. 1 singur învingător. Într-un show senzațional, cu o singură miză: aplauzele publicului, Vama și Killa Fonic se vor lupta în cea mai intensă bătălie muzicală: Redbull SoundClash 2023. VOYO transmite joi, 11 mai, în direct, evenimentul de la Romexpo. Cei care se abonează în această perioadă, sau prelungesc abonamentul existent, au șansa să câștige o invitație dublă la cel mai așteptat duel muzical al anului. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

Cele mai tari competiții sportive sunt luna aceasta pe VOYO. Semifinalele UEFA Europa League și UEFA Conference League sunt joi, 11 și 18 mai. Fanii fotbalului vor putea vedea AS Roma – Bayer Leverkusen (UEL), Fiorentina – Basel (UECL) și West Ham – AZ Alkmaar (UECL), dar și Juventus – Sevilla (UEL), exclusiv pe platforma online.

VOYO – Let’s VOYO!
 


Modifică setările cookies