În decembrie, cele mai iubite filme de Crăciun se văd pe VOYO!

În decembrie, cele mai iubite filme de Crăciun se văd pe VOYO!
Data publicarii: 06 Decembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
Prima lună de iarnă vine cu o mulțime de surprize pentru toți abonații VOYO. Fie că vrei să petreci timp de calitate alături de cei dragi într-un maraton de filme de Crăciun sau îți place să urmărești cele mai apreciate competiții sportive ale momentului, VOYO ți-a pregătit o sumedenie de producții speciale pentru această perioadă a anului.

În decembrie, VOYO aduce unele dintre cele mai iubite filme de Crăciun și filme românești. Îndăgostită de Crăciun, Super party la birou, Moșul cel rău 2, Spărgătorul de nuci, Trupa lui Moș Crăciun, Moartea domnului Lăzărescu, Felix și Otilia și Sieranevada sunt doar câteva dintre producțiile care pot fi urmărite luna aceasta. Tot în decembrie, exclusiv pe platforma online, vor începe două dintre cele mai apreciate telenovele turcești: Karagul (Trandafirul negru) și Kara Para Ask (Dragoste de contrabandă).

Nu lipsesc nici competițiile sportive, care vor fi transmise în prima lună de iarnă. Diriah Tennis Cup, Campionatul Național de handbal masculin și feminin, 3 gale UFC și meciul de box dintre Manny Pacquiao și Dk Yoo se vor juca, LIVE, pe VOYO.

Finalul primului sezon al serialului Clanul și ultimele ediții Vocea României pot fi urmărite online iar luna aceasta, în spiritul sărbătorilor de iarnă, VOYO le va aduce abonaților concertul special de Crăciun Andra, un spectacol plin de emoție și tradiție.

Câștigă o tabletă pe zi cu VOYO! 

Anul acesta, sărbătorile sunt doar pentru tine! Câștigă zilnic o tabletă Apple iPad! În decembrie, orice user care are un abonament VOYO intră automat în concursul care oferă prin tragerea la sorți o tabletă pe zi. Campania se încheie pe 31 decembrie.


Modifică setările cookies