Floyd Mayweather revine în ring pe 25 februarie 2023! Lupta cu Aaron Chalmers se vede pe VOYO

Floyd Mayweather revine în ring pe 25 februarie 2023! Lupta cu Aaron Chalmers se vede pe VOYO
Data publicarii: 21 Februarie 2023
Data actualizare: 27 Februarie 2023
Chiar dacă s-a retras din boxul profesionist de mai mulți ani, Floyd Mayweather a ma urcat în ring pentru diferite meciuri demonstrative. Iar acest lucru se va întâmpla din nou pe 25 februarie 2023, de la ora 21.00, când luptă împotriva britanicul Aaron Chalmers. Meciul se vede live și în exclusivitate pe VOYO!

UPDATE Știm că ați ales VOYO pentru a viziona meci-ul de box Front Row Fight (Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers) de sâmbătă seară, dar din păcate organizatorul evenimentului (Front Row Entertainment) a întâmpinat probleme tehnice majore care au dus la întreruperea transmisiei în mai multe țări, inclusiv în România. Ne cerem scuze în numele organizatorului pentru această situație.

Ajuns la 46 de ani, vârstă împlinită cu o zi înainte de meciul cu Aaron Chalmers, Floyd Mayweather boxează pentru prima dată în Marea Britanie. Lupta va avea loc pe O2 Arena și se vede pe VOYO!

Fost luptător MMA, Aaron Chalmers speră că îl poate învinge pe Floyd Mayweather, acesta din urmă având o carieră în care nimeni nu a reușit vreodată să îl bată. Astfel, misiunea britanicului este una destul de grea.

Meciul de box dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmers are loc pe 25 februarie 2023, de la ora 21.00, și poate fi văzut live și în exclusivitate pe VOYO!


Modifică setările cookies