Filmul „Gata Oricând! Eroii de la podul Jiului” este disponibil acum pe VOYO

Filmul Gata Oricând! Eroii de la podul Jiului este disponibil acum pe VOYO
Data publicarii: 14 Iunie 2023
Data actualizare: 14 Iunie 2023
Pe VOYO ai super-filme, seriale de succes, cele mai îndrăgite producții TV românești și evenimente sportive transmise live. Dacă îți plac filmele istorice, VOYO ți-a pregătit o surpriză. 

„Gata Oricând! Eroii de la podul Jiului” este disponibil acum pe VOYO

Filmul bazat pe fapte reale spune povestea unor oameni de rând care au o singură misiune: să oprească trupele germane până vine armata română. 

În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar fi permis armatei germane să oprească retragerea armatei române.

Regia filmului a fost semnată de Sergiu Prodan şi Barbu Silviu Tripăduş, iar din distribuţie fac parte actorii Liviu Cheloiu, Emanuel Cercelaru, Robert Cercelaru, Cătălina Romaneţ, Daniel Nuţă.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră automat în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

VOYO – Let’s VOYO!


Modifică setările cookies