Eva Todică, un producător care a scris cu toată dragostea scenariul pentru serialul “La Oraș”

Eva Todică, un producător care a scris cu toată dragostea scenariul pentru serialul La Oraș
Data publicarii: 19 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
S-au lansat primele două episoade din “La oraș”, primul serial produs local pentru VOYO. Comedie urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care hotărăște să-și schimbe viața și să devină curier în București. 

Din 17 august, abonații VOYO se pot bucura de cele mai tari aventuri... La Oraș, în primul serial produs exclusiv pentru platforma online.

Scenariul surprinde într-o manieră comică, dar extrem de realistă, ce se întâmplă cu personajul principal, Doru, ajuns la oraș pentru a-și schimba viața, lăsându-l în urmă pe Auraș, bunul lui prieten.

Producătorul Eva Todică a oferit un interviu pentru PRO TV Plus, în care a vorbit despre proiectul în care a pus mult suflet.

“Totul a pornit de la visul colegilor mei, Gabi și Bogdan, adică regizorul și directorul de imagine, care s-au gândit la acest serial la un moment dat în facultate și și-au pus în cap că ei o să-l facă. Chiar l-au făcut și și-au îndeplinit acest vis care probabil la început părea imposibil”, a povestit Eva Todică.

“Povestea este despre un grup de tineri, care se află în mijlocul Bucureștiului. Doru vine de la țară la București ca să strângă bani să-și împlinească visul de a se căsători. Pentru asta se face curier, ridder la Tazz, dar la București lucrurile nu sunt atât de simple cum își imagina el și intră în tot felul de mici încurcături”, a adăugat producătoarea. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Nu rata o super comedie! La Oraș se vede exclusiv pe VOYO


Modifică setările cookies