Damian Drăghici: "Constantin Dumitru Dulcan, Florin Salam și Dana Budeanu m-au provocat cel mai tare la discuții"

Damian Drăghici: Constantin Dumitru Dulcan, Florin Salam și Dana Budeanu m-au provocat cel mai tare la discuții
Data publicarii: 29 Martie 2022
Data actualizare: 30 Martie 2022
Damian Drăghici ne dăruiește prin podcasturile sale, prezentate pe voyo, povești speciale de viață, interviuri cu oameni frumoși, dar și adevărate "instrumente" pentru o viață mai bună. 

Pentru protv.ro, artistul a răspuns la cele mai importante intrebări legate de podcasturile sale. 

Care e mesajul principal al podcastului tău? 

Mesajul nu este nicidecum unul ascuns. Podcastul meu se adresează oamenilor care sunt interesați să ajungă să cunoască invitații din toate punctele de vedere, este pentru cei care vor să afle mai multe despre metodele lor de a ajunge la un anumit grad de succes, cât și despre „instrumentele” pe care aceștia le-au folosit să ajungă unde sunt acum, fie că este vorba de multă perseverență sau de depășirea unor anumite bariere psihice. 

Ce oferă în mod deosebit față de alte podcasturi?

O deschidere atipică a invitatului de a-și arată partea emoțională și de a se deschide în față publicului. Această este o consecință a naturii podcastului, care se bazează pe conexiunea emoțională dintre trăirile și reușitele invitaților. 

Ce invitat te-a provocat cel mai tare?

Am avut câte ceva de învățat de la fiecare invitat în parte. Dacă ar trebui să aleg, cred că sunt trei care m-au provocat cel mai tare la discuții; Constantin Dumitru Dulcan, Florin Salam și Dana Budeanu. Asta poate și datorită deschiderii lor față de niște subiecte de care toată lumea ar trebui să fie conștientă. 

Ce invitat te-a luat prin surprindere cel mai tare?

Sincer să fiu, îmi este foarte greu să aleg un invitat, pentru că toți invitații podcastului meu s-au deschis într-o mare măsură în față mea și a publicului. Am aflat de fiecare dată lucruri noi, atât despre ei, cât și despre punctele lor de vedere asupra unor subiecte foarte diversificate. Chiar dacă nu pot alege un invitat anume, cele două lucruri care m-au luat prin surprindere cel mai tare sunt coerența tuturor invitaților cu care am avut șansa să relaționez, cât și felul lor de a arata cât de bine știu ce își doresc de la viață - mai ales cei din generația foarte tânără. 

Ce reprezintă pentru ține colaborarea cu VOYO?

Este un mare pas înainte. Voyo este un partener serios, care promovează cele mai hype producții și personalități, deci fac parte dintr-o familie tare!

Ce feedback legat de podcast ai primit și ți-a rămas în minte?

Mă opresc oamenii pe stradă și-mi spun că-mi mulțumesc pentru „tot ce reușesc să transmit prin podcastul meu” și să continui să fac fix ceea fac, pentru că „le face bine sufletește”.

Ai primit și critici? De ce?

Am primit foarte puține critici. Mi s-a mai atras atenția asupra faptului că este prea scurt formatul, sau că de multe ori întrerup invitatul, dar asta sunt eu și în viață reală! Ceea ce încerc să transmit prin acest podcast este realitate – oameni reali, cu poveșți și reacții reale. Asta înseamnă că mă las și pe mine să fiu ceea ce sunt cu adevărat. Dar asta nu înseamnă că nu iau în considerare criticile, ba chiar din contra. Pentru mine, critică este constructivă, iar eu încerc să mă perfecționez în fiecare zi. 

La ce trebuie să se aștepte abonații VOYO în legătură cu podcastul tău?

La multe surprize, content de bună calitate cu diverși invitați și povești de neuitat.

FOTO: DAMIAN DRĂGHICI


Modifică setările cookies