Cu inima la vedere, Acasă la Măruță și Podcastul lui Damian Drăghici sunt disponibile, ÎN PREMIERĂ, pe VOYO!

Cu inima la vedere, Acasă la Măruță È™i Podcastul lui Damian Drăghici sunt disponibile, ÎN PREMIERÄ‚, pe VOYO!
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 16 Martie 2022
VOYO își dezvoltă portofoliul de produse disponibile pentru abonaÈ›i. ÃŽncepând din această săptămână, utilizatorii platformei vor putea vedea ÃŽN PREMIERÄ‚ trei dintre cele mai vizualizate podcasturi din România: ”Cu inima la vedere”, realizat de Amalia Enache, ”Acasă la Măruță” È™i ”Podcastul lui Damian Drăghici”. 

Podcastul Cu inima la vedere, realizat de Amalia Enache pentru Hope and Homes for Children, este disponibil începând de vineri, 4 martie, în premieră, pe VOYO. În acest sezon, accentul va fi pus pe educația copiilor, cea pe care o primesc acasă, de la familie, și cea de la școală și din societate.

Prima ediÈ›ie a celui de-al doilea sezon este LIVE astăzi, vineri, pe VOYO, de la ora 14:00. Invitata Amaliei este Adela Popescu, iar împreună vor discuta despre un subiect actual, modul în care le sunt spuse copiilor informaÈ›ii despre război, cum gestionează părinÈ›ii astfel de situaÈ›ii, fricile celor mici, dar È™i ale lor. ”Podcastul Cu inima la vedere răspunde în continuare la întrebarea neliniÈ™titoare pe care noi, cei cu conÈ™tiinÈ›a trează, o avem: sunt sau nu un părinte bun?! Și ea vine la pachet cu o sumedenie de alte întrebări legate de ce putem face să fim părinÈ›i mai buni, întrebări pe care eu le pun mai departe unor oameni pe care îi admirăm pentru ce au dovedit în profesiile lor, pentru imaginea lor publica, talentul È™i munca lor, pe de o parte È™i pe de altă parte unor psihologi-experÈ›i. Podcastul Cu inima la vedere va vorbi în acest sezon în mod special despre educaÈ›ie, de la cea pe care le-o oferim copiilor în familie, până la cea de la È™coală È™i din societate”, a spus Amalia Enache.

A invitat la el acasă cele mai mari personalități din România È™i a discutat ore întregi despre viață, activitate profesională È™i proiecte personale. DiscuÈ›iile lui au devenit virale în mediul online, milioane de utilizatori s-au bucurat de aceste întâlniri, care începând din această săptămână sunt disponibile pe VOYO. ”Tibi UÈ™eriu se apropie de definiÈ›ia unui supererou. La 48 de ani, vrea să arate că pentru el, nimic nu este imposibil. Despre cum a reuÈ™it el să aibă mentalitate de învingător, aflaÈ›i într-un episod special al podcast-ului Acasă la Măruță, filmat la BistriÈ›a Năsăud. De astăzi, utilizatorii VOYO se pot bucura de o adevărată lecÈ›ie de supravieÈ›uire. AÈ™a că Let’s VOYO!”, a spus Cătălin Măruță despre podcastul Acasă la Măruță. 


Podcastul lui Damian Drăghici a cucerit publicul din România prin diversitate. De la actori, muzicieni, sportivi, medici, până la vedete tabloid, toți și-au deschis sufletul în fața lui Damian Drăghici și au vorbit sincer și franc despre detalii mai puțin cunoscute din viața lor.
Am început acest podcast cu gândul că românii trebuie să descopere personalitățile publice din România aÈ™a cum sunt, fără măști, sincere, cu sufletul deschis. De-a lungul unui an, am stat față în față cu o mulÈ›ime de celebrități, de la academicieni, cântăreÈ›i, actori, sportivi, până la persoane publice pe care le cunoaÈ™teÈ›i din tabloide. Am arătat diversitate, dar È™i că toÈ›i ascund o poveste, de la toÈ›i am învățat ceva, pe toÈ›i i-am descoperit aÈ™a cum n-am reuÈ™it până acum. Mă bucur că, începând din acest moment, abonaÈ›ii VOYO vor putea vedea în avans podcast-urile mele È™i sper că se vor bucura de tot ceea ce voi afla la invitaÈ›ii mei”, a declarat Damian Drăghici.
Primul episod disponibil pe VOYO o are invitată pe Iuliana Tudor, prezentatoarea TV vorbește despre carieră, succes, dar și sacrificiile pe care a trebuit să le facă de-a lungul parcursului ei.

VOYO continuă să aducă cel mai diversificat conÈ›inut online, producÈ›ii inedite È™i foarte multe surprize pentru utilizatorii platformei. 

VOYO – Let’s VOYO!


Modifică setările cookies