CONCURS Abonează-te la VOYO și vino să simți adrenalina cailor putere la Red Bull Racing Show Run!

CONCURS Abonează-te la VOYO și vino să simți adrenalina cailor putere la Red Bull Racing Show Run!
Data publicarii: 25 August 2022
Data actualizare: 01 Septembrie 2022
Toamna asta se anunță legendară, pentru că VOYO duce experiența de vizionare la alt nivel. Serialele tale preferate, show-urile care te țin cu sufletul la gură și filmele epice sunt aici, la un click distanță. Pentru că le vrei pe toate, ți-am pregătit un concurs în parteneriat cu Red Bull Racing Show Run. A zis cineva adrenalină? Avem destulă!

Abonează-te la VOYO, până la 30 august 2022 (ora 23:59:59), și răspunde cât mai creativ la întrebarea: Cum ai numi o emisiune VOYO cu piloții de Formula 1? Urcă răspunsul și datele tale personale pe site-ul de concurs, și intri automat în cursa pentru unul dintre cele cinci premii de senzație Red Bull Racing Show Run! 

UPDATE: Avem câștigătorii! Așadar, felicitările merg către:

Răzvan Jiman

Ciprian Gabriel Colțea

Constantin Popa 

Sergiu Gabriel Enache 

Florin-Adrian Chirilă


Ai deja un abonament VOYO activ? Felicitări! Poți participa fără probleme!

Ce poți câștiga? Cinci premii, fiecare constând într-o invitație dublă VIP la Red Bull Racing Show Run, eveniment care va avea loc în Piața Constituției din București, în data de 10 septembrie 2022. 

Câștigătorii vor fi desemnati la 1 septembrie 2022, în funcție de creativitatea și originalitatea răspunsului înscris în concurs, de o echipă formată din membri ai departamentului de marketing al organizatorului acestui concurs. 

Citește regulamentul complet!

Vino să simți adrenalina cailor putere și să te bucuri de o experiență fătă egal! 


Modifică setările cookies