Cine e Visarion Udatu, interpretul lui Auraș din ”La Oraș”

Cine e Visarion Udatu, interpretul lui Auraș din La Oraș
Data publicarii: 05 August 2022
Data actualizare: 05 August 2022
Serialul românesc „La Oraș” este pe cale să înceapă, având premiera pe data de 17 august pe VOYO! Actorii au fost deja anunțați, însă acum este momentul să îi cunoașteți cu adevărat. Iată cine este Visarion Udatu, omul din spatele personajului Auraș.

Visarion Udatu este un tânăr actor extrem de talentat care va face parte din cea mai nouă producție VOYO. Acesta va avea un rol important în serialul „La Oraș”, care va avea premiera pe 17 august 2022. Înainte de a face cunoștință cu personajul, să cunoaștem omul din spatele scenariului! 

Acesta este un tânăr pasionat de actorie, dar și foarte competitiv. El a recunoscut într-un material exclusiv că întotdeauna i-a plăcut să se afle într-un concurs cu cei din jur, mai ales dacă se respectă regulile jocului și situația este una corectă.

„Eu sunt Visarion Udatu zis și All-In. Glumesc, nu mi se spune așa, dar dacă e să vorbesc despre mine si sa-mi atribui o porecla, asta e cea mai potrivita. Sunt foarte competitiv si pot dovedi in orice situatie. De mic am concurat cu fratii mei, atât la curățenie, cât și la ”Cine reuseste sa stea cat mai mult pe afara?”. Ce pot sa spun e ca am iesit invingator detasat. Imi place sa fiu provocat dar sa se joace corect. Sunt omul pe care daca il chemi acum sa joace cel mai stupid joc al copilariei, vine, iar daca esti bun, va sta cu tine pana castiga. Nu imi place sa pierd absolut deloc cu toate ca sunt sigur ca asta a atras si lucruri negative asupra mea. Sunt omul care are puterea sa isi ceara iertare, sa planga, sa se bucure, sa fie trist, sa nu aiba chef, sa nu placa, și curajul de a face toate aceste lucruri la vedere”, a declarat el.

Visarion Udatu este entuziasmat pentru etapa în care se află și abia așteaptă să înceapă cu adevărat aventura din „La Oraș”. Despre echipa cu care lucrează, actorul nu a avut decât cuvinte de laudă!

”Sa inceapa nebunia!”. Am alaturi o echipa misto rau de tot de colegi care ma stiu aproape din scoarta in scoarta si avand in vedere ca m-au indurat pana acum sunt convins ca va iesi ceva TOP rau de tot. Aveti incredere in mine. Sunt ”doar” un pusti de 25 de ani, dar am un simt foarte fin cand vine vorba de adevarata valoare a lucrurilor. ”La Oras”, un serial facut cu sufletul, cu multa B.E.R.E* si timp petrecut impreuna. E ingrijorator cat de bun e! * B.E.R.E- Bucurie, Energie, Rabdare, Energie”, a adăugat el. 

SERIAL LIVRAT DE TAZZ


Modifică setările cookies