Cine e Sami Al-Tawel, interpretul lui Sabin din ”La oraș”

Cine e Sami Al-Tawel, interpretul lui Sabin din La oraș
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 25 August 2022
Serialul românesc „La Oraș” este pe cale să înceapă, având premiera pe data de 17 august pe VOYO! Actorii au fost deja anunțați, însă acum este momentul să îi cunoașteți cu adevărat. Iată cine este Sami Al-Tawel, omul din spatele personajului Sabin!

Sami Al-Tawel este un tânăr actor extrem de talentat care va face parte din cea mai nouă producție VOYO. Acesta va avea un rol important în serialul „La Oraș”, care va avea premiera pe 17 august 2022. Înainte de a face cunoștință cu personajul, să cunoaștem omul din spatele scenariului!

Sami Al-Tawel a povestit faptul că, înainte de a descoperi actoria, a fost pasionat de sporturi. Deși era foarte implicat și competitiv, actorul a realizat că această sferă nu este neapărat pentru el. Viitoarea vedetă VOYO a explicat că în adolescență reprezenta o „spaimă” atât pentru profesori, cât și pentru antrenori din cauza faptului că era întotdeauna agitat și distras.

„Eram spaima antrenorilor, profesorilor, familiei: mereu neatent, mereu cu mâna in bucle, 
mereu gândindu-mă la orice altceva decât trebuia, mereu dând din picior. Antrenorii de tenis țipau la mine că nu merg să strâng mingiile dar eram foarte atent și energic când jucam în competiții. Credeam ca îmi place tenisul dar de fapt, îmi place competiția. Un prieten m-a chemat într-o zi în parc sa joc Round Net. Nu știam nici reguli, nici ce echipament să îmi aduc. Ghinionul face ca acest joc sa fie în echipă așa că prietenul meu a pierdut împreună cu mine fiecare meci. Era primul campionat din București de Round Net și din 40 de echipe am ajuns pe locul 40. La finalul zilei eram ars de soare pe ceafă, față(de la sprâncene până la gulerul tricoului pentru că, în prostia mea, îmi luasem șapcă), brațe și picioare (până la ciorapii înalți). Eram ars, obosit și foarte fericit! În trei zile am învățat să servesc atât de bine încât organizatorii m-au tot chemat. Îmi place să practic orice sport în afară de fotbal unde sunt foarte slab! Sunt atât de slab încât mă desemnez să stau în poartă ca să nu îmi încurc coechipierii”, a spus el. 


Sami Al-Tawel a comparat experiența teatrului cu o compatiție, făcând trimitere la emoții, public și energie. El a mai spus că se consideră foarte neîndemânatic și a povestit că la prima întâlnire cu părinții iubitei sale, a vărsat vin roșu pe perete.

„La teatru tot competiție e: una cu emoțiile mele, cu publicul, cu partenerul. Sunt atent, sunt în priză (ceea ce nu mi se prea întâmplă în viața mea). De obicei sunt neîndemânatic. Prima oară când i-am cunoscut părinții prietenei mele am vărsat vin roșu pe peretele de abia vopsit în alb”, a adăugat el.

SERIAL LIVRAT DE TAZZ


Modifică setările cookies