Cinci seriale clasice românești pe care trebuie să le vezi, exclusiv pe VOYO

Cinci seriale clasice românești pe care trebuie să le vezi, exclusiv pe VOYO
Data publicarii: 23 Iunie 2023
Data actualizare: 26 Iunie 2023
Serialele clasice românești disponibile exclusiv pe platforma VOYO oferă o gamă variată de povestiri captivante, interpretări remarcabile ale actorilor și explorarea unor teme importante. De la povești romantice și dramatice, la dramaturgie istorică, aceste seriale aduc în prim-plan momente-cheie din istoria și cultura României.

Inima de Țigan

Inima de Țigan este unul dintre cele mai apreciate seriale românești, care a captat atenția publicului prin povestea sa și interpretările remarcabile ale actorilor. Seria relatează povestea unei tinere rome, care încearcă să se ridice deasupra prejudecăților și să-și găsească locul într-o lume plină de obstacole. Personajele complexe și intrigante fac din acest serial o experiență de vizionare memorabilă.

Inimă de țigan este o telenovelă românească difuzată de Acasă Tv (actualul Acasă Gold) care se întinde pe parcursul a 126 de episoade și spune povestea de dragoste dramatică dintre Irina, personaj jucat de Andreea Ibacka, și Codruț, rol interpretat de Denis Ștefan, doi tineri care fac parte din lumi total diferite. În timp ce ea este fiica unui puternic om de afaceri, pe nume Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu), el este un țigan din șatră care și-a depășit condiția umilă și a ajuns să fie medic. Totodată, telenovela Inimă de țigan evidențiază tradiții și obiceiuri, scoate la suprafață tare ale societății și astfel devine impresionantă prin scenariul unic contura într-un mod cât se poate de realistic. Din distribuția de excepție fac parte Carmen Tănase, Gheirghe Visu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florina Cercel, Nicoleta Luciu, Doiniția Oancea, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Ioana Ginghină, Octavian Strunilă, Iuliana Luciu, Loredana Groza, Virginia Rogin, Natașa Raab, conform PRO TV.

Regina

Regina este o telenovelă românească, o cotinuare a telenovelei Inimă de țigan, difuzată în două sezoane, având un număr de 160 de episoade. Regina spune povestea de dragoste dintre doi tineri crescuți în șatră: Regina, personaj jucat de Diana Dumitrescu, și Cosmin, rol interpretat de Bogdan Albulescu. În plan secundar, se continuă povestea de dragoste din Inimă de țigan dintre Irina (Andreea Ibacka) și Codruț (Denis Ștefan). Pe parcursul telenovelei se dovedește că Regina are, de fapt, rădăcini nobile, asemenea numelui său, fiind răpită în copilărie, iar Cosmin este un agent sub acoperire ce reușește să se infiltreze în șatra de tigani, unde Don (Dan Condurache), tatăl vitreg al Reginei, și State Potcovaru (Gheorghe Visu) făceau afaceri necurate, cu droguri și trafic de carne vie. Povestea este spumoasă, plină de momente de suspans și atinge foarte multe puncte vulnerabile ale societății românești. Emoțiile, sentimentele și lupta pentru iubire și dreptate nu lipsesc din tot acest context. Din distrubuția de excepție mai fac parte Carmen Tănase, Loredana Groza, Nicoleta Luciu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florina Cercel, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Ioana Ginghină, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cabral, Octavian Strunilă, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Iuliana Luciu, Virginia Rogin.

Numai iubirea

Numai iubirea este un serial romantic ce se concentrează pe relațiile și dramele dintr-un mic oraș de provincie. Prin personajele sale variate și poveștile lor interconectate, serialul explorează teme precum dragostea, trădarea și sacrificiul. Numai iubirea a devenit rapid un fenomen în televiziunea românească, atrăgând audiențe mari și obținând recunoaștere internațională.

Serialul are o distribuție de excepție, din care fac parte actori cunoscuți precum Alexandru Papadopol, Corina Dănilă, Bianca Neagu, Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu, Adela Popescu.

Lacrimi de iubire

Lacrimi de iubire este un serial ce prezintă povestea unei tinere femei care trebuie să facă față unor provocări și obstacole majore în călătoria sa spre fericire și împlinire. Seria explorează teme precum iubirea neîmpărtășită, sacrificiul și lupta pentru drepturile femeilor. Cu o distribuție talentată și o poveste captivantă, Lacrimi de iubire a rămas în memoria telespectatorilor drept unul dintre cele mai apreciate seriale românești.

Lacrimi de iubire este o telenovelă românească difuzată pe postul Acasă TV, care a debutat pe 19 septembrie 2005, având 200 de episoade transmise pe o durată de 8 luni. Lacrimi de iubire spune povestea de dragoste dintre Andrei, personaj interpretat de Dan Bordeianu, și Alexandra, rol jucat cu măiestrie de Adela Popescu, o poveste de dragoste țesută cu multe intrigi, în care pasiunea și iubirea se îmbină într-un mod complex cu interesele materiale.

Aniela

Aniela este un serial clasic ce a captat atenția publicului cu povestea sa emoționantă despre o tânără femeie care trebuie să înfrunte propriile limite și să-și găsească vocea într-o lume dominată de prejudecăți și inegalități sociale. Prin personajul principal carismatic și puternic, Aniela abordează teme precum independența, dorința de libertate și lupta pentru drepturile femeilor.

Aniela este primul serial de epocă românesc, o telenovelă difuzată pe Acasă TV, care a avut premiera pe 14 septembrie 2009 și un număr de 118 episoade. Aniela conturează o romantică și dramatică poveste de dragoste între Aniela Elefterios, personaj jucat de Adela Popescu, și Radu Vulturesco, rol jucat de Mihai Petre.


Modifică setările cookies