Cât de mult se aseamănă personajul Sabin cu actorul Al Tawel Sami Răzvan din serialul “La Oraș”

Cât de mult se aseamănă personajul Sabin cu actorul Al Tawel Sami Răzvan din serialul La Oraș
Data publicarii: 10 August 2022
Data actualizare: 10 August 2022
“La oraș”, primul serial produs local pentru VOYO, va putea fi urmărit din 17 august. Serialul de comedie urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care hotărăște să-și schimbe viața și să devină curier în București. 

Vărul lui Doru, Sabin, e student de mulți ani și nu se știe la ce. Născut și crescut în București, e constrâns de mama, care îl întreține, să-l găzduiască pe Doru. Disperat să își plătească restanțele, încearcă tot felul de combinații ca să facă bani ușor.

Actorul care îi dă viață lui Sabin se numește Al Tawel Sami Răzvan. Tânărul a vorbit despre personajul său într-un interviu pentru PRO TV Plus.

“Numele lui este Sabin. Este un băiat care este întreținut de mama lui, stă singur într-un apartament și se întâmplă să fie obligat de aceasta să-l primească în apartament pe vărul lui de la țară. E o poveste frumosă a trei băieți care își fac viața la oraș”, a explicat Al Tawel. 

Actorul spune că are câteva lucruri în comun cu personajul său: “Sunt câteva lucruri cu care mă identific, bineînțeles. Lentoarea pe care o are personajul, aș putea spune că o am, dar nu din aceleași motive. Asta fiind lucrul care m-a ajutat cel mai mult în legătură cu personajul. Stângăcia pe care o are, la fel aș putea spune că e cam aceeași. (...) Mă simt foarte bine în pielea personajului”, a adăugat Al Tawel. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

SERIAL LIVRAT DE TAZZ


Modifică setările cookies