Câștigă o invitație dublă la Red Bull SoundClash cu VOYO!

Câștigă o invitație dublă la Red Bull SoundClash cu VOYO!
Data publicarii: 02 Mai 2023
Data actualizare: 02 Mai 2023
VOYO te trimite la Red Bull SoundClash, show-ul în care doi muzicieni de excepție se vor înfrunta pe 11 mai la Romexpo. Fii gata pentru spectacolul oferit de Vama și Killa Fonic! Iată ce trebuie să faci!

Pe 11 mai 2023, Vama și Killa Fonic se vor înfrunta pe scene paralele, în cadrul a patru runde de departajare, la Red Bull SoundClash. Tu decizi câștigătorul, prin aplauze, așa că pregătește-ți palmele pentru a-i da favoritului tău ceea ce merită. Dacă nu ai cumpărat încă bilet, nu e totul pierdut.

VOYO te trimite la Red Bull SoundClash 2023, iar pentru asta ai două sarcini: abonează-te la VOYO sau prelungește-ți abonamentul existent și răspunde la întrebarea de concurs! Poți câștiga o invitație dublă la cel mai așteptat duel muzical al anului: Vama vs. Killa Fonic. Ai un favorit? Foarte bine!

Intră pe pagina de concurs, răspunde la întrebare, completează formularul cu datele personale și trimite documentul! Te vom anunțat personal dacă ești fericitul câștigător. Ai timp până pe 7 mai, ora 23:59.

Vrei mai multe detalii? Consultă regulamemtul!

Mult succes!


Modifică setările cookies