A apărut shaorma ”La oraș”, inspirată de serialul VOYO! De unde o puteți savura și cu ce beneficii vine

A apărut shaorma La oraș , inspirată de serialul VOYO! De unde o puteți savura și cu ce beneficii vine
Data publicarii: 13 Septembrie 2022
Data actualizare: 13 Septembrie 2022
Știi ce merge cel mai bine cu serialul de comedie VOYO ”La oraș”? Să fie savurat alături de o shaorma gustoasă, marca Dristor!

Astfel, începând de azi 13 septembrie, și până pe 12 octombrie, ultima dată de difuzarea a serialului ”La oraș” pe VOYO, shaorma care poartă numele îndrăgitului serial de comedie va putea fi comandată în aplicația Tazz.

Shaorma ”La oraș” este realizată de un restaurant care este sinonim, practic, cu acest fel de mâncare, Dristor. 

Serialul ”La oraș” urmărește aventurile lui Doru, un băiat de la țară care, de dragul femeii iubite, vine la București să câștige bani și să cumpere cel mai frumos inel de logodnă. Astfel, se angajează la Tazz și, de aici, totul o ia razna. 

Ca să ”condimenteze” și mai mult lucrurile, VOYO le oferă clienților Genius care aparțin Tazz și comandă shaorma “La oraș” - în perioada campaniei - un voucher (sub forma de cod) cu acces în platforma video timp de 2 luni. 

Influencerul Leo Dumitru, unul dintre fanii ”La oraș”, a declarat: ”Știu... cu toții avem acea plăcere vinovată pentru o shaorma gustoasă, însă știi ce merge cel mai bine cu ea?! Un serial.. și nu oricare: de astăzi vă puteți bucura de noua mea shaorma prezentă în aplicația Tazz de la @dristordoner (disponibilă până pe 12 oct) pe care să o savurați în timp ce vă uitați la cel mai comic serial de pe Voyo: „La oraș”. Dacă nu ai cont, nu e problemă, clienții Genius primesc acces nelimitat pe platforma Voyo timp de 2 luni. Acum decizia e la tine: ce e mai bun?! Shaorma sau noul serial de pe Voyo?”.


Modifică setările cookies